Sådan får du råd til en motorcykel

Mand på motorcykel
Sådan får du råd til en motorcykel
Henrik Andersen
-
20/09/2021
-

Er drømmen for dig at få mulighed for at sætte dig op på en motorcykel og triller ud af landevejene, med det samme at vejret arter sig nogenlunde, men er du ikke helt i mål med opsparingen endnu? Så kan du her få nogle gode råd til at få økonomien til at passe ind til dine drømme.

Det kræver tålmodighed at spare op

Vi har alle nogle drømme som kan være svære at realisere, fordi at økonomien ganske enkelt spænder ben for os. Det er derfor ofte at drømme forbliver drømme for nogle, men du kan faktisk godt komme i mål med at opnå dine drømme ved at følge nogle ganske få fifs.

At opnå drømme på trods af en økonomi der ikke helt vil det samme som en selv kan gøre, at det også tager lidt tid for at komme i mål. Du skal derfor være forberedt på, at det kan kræve en vis portion tålmodighed at få muligheden for at trille afsted på de 2 hjul, medmindre du tyr til den hurtigere løsning om at få et lån til motorcykel.

Lav en opsparing til dine drømme

En god idé som du kan få glæde af, er at lave en liste over de ting du ønsker dig, men som du ikke har råd til. Disse ting skal du rangere således, at du har dem i rækkefølge efter hvad du prioriterer højest. Hvis motorcyklen står højest på listen, er det den du skal skaffe midler hjem til.

For nogle er det slet ikke noget der kan komme på tale at tage et lån for at få en sådan drøm opfyldt. Er du af denne støbning, kan du i stedet sætte dig ned og lave et budget, hvor du gør god plads til en opsparing ved siden af den daglige økonomi. Du kan selv beslutte hvad beløbet til opsparingen skal være.

Trick din hjerne til at blive motiveret

Det er selvfølgelig klart at hvis det skal gå hurtigt med at få penge skrabet sammen, så skal der strammes op nogle andre steder. Måske du skal undvære en bytur i måneden eller handle mere økonomisk bevidst ind i det daglige.

Et godt tip til at få pengene på kontoen hurtigst er, at du ser på det beløb der cirka skal spares op. Det beløb kan du prøve at dele op i måneder og det tricker helt automatisk din hjerne til at blive mere motiveret i forhold til at spare andre steder, når man kan se hvor mange måneder der skal spares op ved siden af.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!